življenje se vrača…
Objavljeno 2.03.2009 v iz domačih logov & midva & na splošno & živce zgublamo... | Komentiranje omogočeno

…v stare tirnice.

Prva dva meseca letošnjega leta sta bila precej naporna.

Tjaša je imela čist preveč dela s faksom in je bila temu primerno tudi tečna (zakaj se ženske vedno znašajo nad tistimi, ki niso nič krivi, so pa priročno blizu?). Ampak je za en izpit dobila 10, za drugega pa 9, tk da je sedaj mir.

Jaz sem imel preveč dela s službi, ampak izgleda da bom vse tri projekte čisto lepo speljal in zna se zgoditi, da me čaka celo obdobje relativnega miru. Razen tega, da bom nekatere v službi (ki imajo preveč časa) poslušal, da imam sonce v Merkurju (ali neki takega (??)) in se moram temu primerno obnašat, ampak to znam preslišat, pa je rešeno.

In ko ima človek takole spet čas, da pogleda okoli, vidi, da se ni popolnoma nič spremenilo.

Politiki še vedno dokazujejo, da so ali zahojeni debili ali brezhrbtenični “lepotci”. Najhuje je, da so tudi Hrvati (vsaj tisti, ki jih midva poznava) popolnima enakega mnenja o svojih politikih, tako da “meddržavni” spor dejansko odstaja samo na relaciji Državni zbor – Sabor in v glavah omejencev, ki živijo v svojih 3×3 cm2 škatlah, pa ne vejo, kaj bi počeli sami s sabo.

Šport je še vedno poglavje zase. Nisem se sicer poglabljal, ampak najbrž nekje nekdo fino pljuva po Majdičevi Petri, ker ni prinesla medalje s svetovnega prvenstva in se hkrati ne zaveda, da smučarski tek prektično nikogar ne zanima… No, vsaj Mazetovo Tino imamo, da lahko ljudje ob nedelja vase hitro zmečejo govejo župo pa pečenko & krompir in laufajo pred TV naprej navijat in uživat v “pomembnosti in prepoznavnosti” naših.

Kaj se v moštvenih športih dogaja se mi niti sanja ne. Čakam, da se spet začnejo kvalifikacije v fuzbalu. In še vedno nisem gledal nobene tekme naše reprezentance…

Plan za naprej je pa tak: Tjaša se bo še vedno učila, ampak malo manj intenzivno, spet bova začela športat (danes začneva s tekom), šla bova na kakšen koncert (po dolgem času skupaj, ne da se ona uči, jaz grem pa na koncert), pogledala bova kakšen film, šla na kakšno pivo, prebluzila kakšno popoldne, skratka spet bova imela kaj časa za naju.

In ni vrag, da se nama ne bo kaj zanimivega zgodilo, da bo tale blog spet malo živel.

  • Share/Bookmark
 

5 komentarjev

irena

irena pravi, 2.03.2009 ob 10:59

ehm … vsi se znašajo nad tistimi, ki so priročno blizu. to je hudič z bližino, tam je neodvisno od volje in počutja. :)

mamionline

mamionline pravi, 2.03.2009 ob 22:09

kaj pa pomeni, da imaš sonce v Merkurju? A bosta kaj doma, da pridemo mi gor, ali bosta vidva kaj dol priplula? Če že imata čas… ;)

mamionline

mamionline pravi, 2.03.2009 ob 22:13

pa ne se kregat nad politiko, boš star pa grd

rok&tjaša pravi, 3.03.2009 ob 08:53

@irena: tale bližina zna bit prav zajebana včasih, je pa res, da je v 99% časa pa super

@mami:ne vem, kaj pomeni da imam sonce v Merkurju, manjka mi še podatek, kaj imam v Metalki, da bom videl celo sliko… pa dej se že enx začni s Tjašo dogovarajt kdaj pa kje se bomo vidli, ker se moj urnik za vikende itak njenemu učenju prilagaja.

Tjaša pravi, 3.03.2009 ob 09:43

Lahko se zmenimo za naslednji vikend.

Komentiraj

Ime (obvezno)

e-poštni naslov (ne bo prikazan) (obvezno)

Spletna stran

Vaš komentar:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !


Išči

Kategorije

Povezave